Bal árnyék
Egészségrehangolva
Kövek

Magneter


ikonNéha "lehangolttá" válunk- szó szerint! Ilyenkor megoldás a magneter alkalmazása!

A frekvencia egyszerű nyelven szólva, egy Hertzben kifejezett ritmus, vagy rezgés. A világon minden dolognak van rezgése, frekvenciája, a Ön testének, sőt a teste minden sejtjének is. Amikor megbetegszik, a test frekvenciája valahol elhangolódik, megváltozik: ezért "lehangolttá" válik. Ilyenkor csupán az segít, ha az agya kiküldi a megfelelő helyre a megfelelő javító frekvenciát, ami annyit jelent, hogy elhangolódott sejtjei visszatalálnak a helyes útra. Az agya ekkor biológiai adó-vevőként működik.

Minden szervének, sejtjének létezik tehát egy egészséges frekvenciája, amelyet ma már mesterségesen is létre lehet hozni a számítógép segítségével. Amikor egy elhangolódott sejtnek bizonyos időn át elküldi ezt a frekvenciát, a sejt végül átveszi azt, és helyre jön, regenerálódik, meggyógyul. Egyszerűbben megérti, ha elképzeli, hogy minden sejtjének van egy saját "dala", egy hangsora, egy szignálja. Ha a sejt elfelejti a saját dalát, emlékeztetni kell rá valakinek, hogy újra megtanulja, és így megint boldogan "énekel", egészségesen és életerővel telve működik tovább.

ikonMi a magneter?

magneterA magneter a XXI. század egészségmegőrző, egészségjavító és rehabilitációs készüléke otthoni és professzionális használatra! Ez a készülék már a kórházi rehabilitációban is részt vesz, a hagyományos orvoslás elismert kiegészítőjeként!

A stressz, a mozgáshiány, a nem megfelelő táplálkozás, a Föld mágneses erejének jelentős lecsökkenése, a sok káros környezeti hatás megzavarja az optimális életfeltételeket, s így a sejtenergia és a vitalitás hiánya léphet fel, ami különféle betegségekhez vezethet. A regenerációs folyamatok beindításával a legkülönfélébb betegségeknél érhető el teljes vagy részleges gyógyulás.

A MAGNETER készülék a biorezonancia és a mágnes terápia kombinációjával működik, mely alapján szakértő orvosok által előre megírt frekvenciasorozat sugárzásával a sejtek, szervek és szervrendszerek működése javul.

A mágnes rezonanciás frekvencia orvoslás hatalmas léptekkel tört előre az utóbbi harminc évben. A kutatások nyomán fejlődött ki egy pulzáló elektromágneses teret kialakító készülék, amely mára már nem csak a NASA számára elérhető, és amelynek a pozitív biológiai hatásait azóta a gyógyítás számos területén vizsgálták.

ikonBetegségenként külön CD programot írtak szakértőink!

magneter-CD-kA készülék alacsony frekvenciájú (1- 10000 Hz) elektromágneses hullámok útján fejti ki hatását. Számos kórokozó, illetve közismert emberi betegség jellemző bio-elektromágneses hullámstruktúráját feltérképezték, és ezek alapján elkészítették az emberi szervezet jó működésének helyreállítását segítő mágneses hullámsorozatokat. Az elmélet szerint, ha az emberi szervezetet a megfelelő, jellemző rezgésstruktúrájú mágneses térbe helyezzük, akkor annak hatására kedvező irányba mozdulhat el a szervezet biológiai egyensúlya.

ikonMagneter a megújulás lehetősége!

Egy magyar orvosokból és mérnökökből álló csoport több éves kutatómunka eredményeként kifejlesztett egy eddigieknél könnyebben kezelhető, és árban sok embernek elérhető készüléket.

A Magneter a szervezet spontán regenerációs folyamataira alapozva, azokat segítve képes kedvező eredményt elérni, így hatékony kiegészítője lehet a mai modern orvostudomány kezelési módjainak.

ikonValóban nincs semmi mellékhatása a magneter kezelésnek?

A készüléket Magyarországon először az ORKI szigorú vizsgálatainak kellett alávetni, ahol bebizonyították, hogy a Magneter készülék az emberi szervezetre semmilyen káros hatással nem lehet, mellékhatása nincs. Ezután több egészségügyi intézményben a készülék kipróbálásra, véleményezésre került, és nem várt mértékben jó eredmények születtek. Néhány példa ezek közül: fejfájások, pszichés és izomfeszültségek csökkentek, fekélyek gyógyulása felgyorsult, a kezelés után egy tolókocsis sclerosis multiplexes beteg órákig járóképessé vált, érszűkületes panaszok megszűntek, sportolók esetében a panaszok fennállásának ideje felére csökkent...

ikonOrvosok is használják?

A Magneter PR 01 készüléket a kutatók kórházak, orvosok természetgyógyászok és wellness szállodák részére fejlesztették ki.

Jelenleg már több mint 250 féle program áll az egészségre vágyók rendelkezésére. A páciensnek csak rá kell feküdni meghatározott ideig egy matracra, és a készülékből mágneses úton az ő szervezetébe kerülnek a meghatározott szerv vagy szervrendszer rezgései. Például az alapprogrammal a fizikai és szellemi erőnlétet lehet fokozni, amely különösen látványos az idősebb korosztálynál. A betegek közérzetét és állapotát lehet javítani, bármilyen betegségről legyen szó.

Sok ember szenved rosszindulatú daganatos megbetegedésben, chemo és sugárterápiás kezelést kap. Ezek mellékhatásainak csökkentésében a Magneter-terápiás kezelés nagyon eredményes. A Rákbetegek Országos Szövetségének Klubjából kontrollvizsgálatokkal igazolt kimutatható javulásokról számoltak be. Rheumatológiai megbetegedéseket kezeltek vele szintén jó eredménnyel. Agyvérzéses betegek és következményes bénulások rehabilitációja gyorsabbá vált. De még a következő kórképek esetén is eredményesnek bizonyultak a kezelések: migrén, menstruációs problémák, alvászavarok, bőrgyógyászati kórképek - ekcéma, psoriázis -, traumatológiai esetek rehabilitációs kezelése.

garanciaikonMegbízhatok benne?

Az Orvos- és Kórháztechnikai Intézet hatékonysága, sikerei és biztonsága eredményeként a Magneter HM 01 és Magneter PR 01 készülékeket Orvostechnikai eszközzé minősítette 2009 januárban, amely érvényes az EU 27 országában!

A tanúsító regisztrációs szám : CE 1011 5-572-500-0901

tanusitok

Megosztás

BEJELENTKEZÉS

Bejelentkezés kezelésekre Győrben

MAGAMRÓL

Relax Time foldal21

MAGNETER

KÖVESS MINKET

ORVOSI PARTNER

Komplex belgyógyászati kivizsgálás és szakorvosi konzultációs lehetőség rövid határidővel.

 

Dr. Máté Csongor
belgyógyász

9023 Győr, Sport u. 7.

Telefon: +36703643968

belgyogyaszcentrum.hu