Bal árnyék
Egészségrehangolva
Kövek

Magneter lemezek

Magneter terápiás programlemezek

ikonWELLNESS-VITALITÁS

Ez a program tartalmazza a szervezet számára az összes információt, ami szükséges a jó közérzet megtartásához, illetve eléréséhez. Ajánlott a legyengült szervezet felerősítéséhez. Jó eredményeket mutatott minden általános és komoly betegség kezelésének kiegészítéseként. Tanulóknak, kemény vizsgákra készülőknek sokat segít az agy frissességén és felfogóképességén. Minden más program hatékonyságát növeli.

ikonGERINC-RHEUMA-IZÜLET

Ez a program mozgásszervi problémákra, hát és derékfájdalmakra, nehéz járás, kéz és könyök izületi bajaira, rheumatikus betegségekre, végtagfájdalmak enyhítésére, csonttörések utáni rehabilitációra ajánlott.

ikonIMMUNRENDSZER

Ez egy olyan szervezetet erősítő program, ami a legyengült szervezet számára nélkülözhetetlen. Azok számára is ajánlott, akik gyakran megfáznak, sokat fogytak, nehezen épülnek fel betegségükből, fáradékonyak, aluszékonyak, mütét után vannak, vagy erősítést igényelnek műtétekre. Ajánlott a betegségek kiegészítő terápiájához.

ikonIZÜLETI FÁJDALOM

Ez a program izületi problémákra, izületi fájdalmakra alkalmazható. Ezen felül még enyhíti a rheumatikus panaszokat is. A kezelést mindenképpen kúraszerűen ajánljuk, három héten keresztül naponta kétszer alkalmazva. Három naponként egy pihenő napot beiktatva. A Gerinc-rheuma-izület programmal kombinálva még jobb eredményeket tudunk elérni! Sérülésből, ficamból, elesésből erdő fájdalmakat gyorsan enyhíti. Inhüvely gyulladás esetén is nagyon hatékonynak bizonyult!

ikonDEPRESSZIÓ

Közérzetjavító program, amely mindenkinek javasolt. Azoknak, akik magukba zárkóznak, rossz kedvük van, nincs életkedvük, és szorongásaik vannak. Csökkenti a depresszív hajlamokat. Alvászavarokra, étvágyfokozásra, idegrendszeri problémákra ajánlott. Csökkenti a frontérzékenységet, ingerlékenységet. Bőrbetegségek esetén, mint például pikkelysömör (psoriazis), ekcéma használata nélkülözhetetlen.

ikonALLERGIA

Általános allergia program. Az allergia alaplehetőségeire, úgy az ismert, mint az ismeretlen eredetű allergiákra javasoljuk. Alkalmazása során előfordulhat a tünetek felerősödése, de utána hatékony javulás és a tünetek gyors enyhülése, megszűnése várható. Gyógyszerallergia esetén is hatékonynak bizonyult. Parlagfű allergia esetén javasolt kiegészíteni a Parlagfű-allergia programmal.

ikonPORCKORONGSÉRV (DISCOPATHIA, DISCUS HERNIA)

A porckorongsérv az esetleges derékfájdalmak után a lábakba való sugárzó fájdalommal járhat. A program használatával a fájdalmak enyhülnek és meg is szünhetnek. Ja vasolt a Gerinc-Rheuma-Izület programmal kombinálva használni.

ikonDIABETES

Csökkenti a cukorszintet. Használata esetén konzultáljon orvosával az esetleges gyógyszer illetve inzulinadagjainak csökkentésével kapcsolatban!

ikonÉRELMESZESEDÉS, ÉRSZŰKÜLET

A lemezen található frekvenciák képesek arra, hogy az érfalásra lerakódott salakanyagokat, meszesedéseket csökkentse. Ezt nagyon finoman és lassan végzi a káros mellékhatások megelőzése érdekében. Éppen ezért eredmény a kezelés hosszabb idejű alkalmazása ad. Megelőzésre is ajánljuk.

ikonFEJFÁJÁS, MIGRÉN

A fejfájásoknak nagyon sok oka lehet. Az ezen a lemezen található rezgések az esetek döntő többségében segítenek. Alkalomszerű használata javasolt. Súlyosabb esetekben a programot egy napon többször is használhatja. Az összes programnál is ,de ennél fokozottan ajánlott a kezelés előtt 10-15 perccel 2-4 dl víz fogyasztása!

Kérjük, hogy amennyiben kíváncsi a további CD programok listájára, kérje elérhetőségeinken!

Megosztás

BEJELENTKEZÉS

Bejelentkezés kezelésekre Győrben

MAGAMRÓL

Relax Time foldal21

KÖVESS MINKET

ORVOSI PARTNER

Komplex belgyógyászati kivizsgálás és szakorvosi konzultációs lehetőség rövid határidővel.

 

Dr. Máté Csongor
belgyógyász

9023 Győr, Sport u. 7.

Telefon: +36703643968

belgyogyaszcentrum.hu