Bal árnyék
Egészségrehangolva
Kövek
ikon Masszázs szolgáltatások Győr

masszazs4- 30 perces masszázs Győr (nyak, hát, derék részmasszázs)
- 50 perces masszázs Győr, frissítő masszázs Győrben
- stresszoldó- aromaolajos menedzser masszázs Győr
- svédmasszázs Győr
- cellulitisz (narancsbőr) masszázs Győr
- csoki masszázs Győrben
- mézes- joghurtos masszázs (Kleopátra) masszázs Győr
- szinkron masszázs (négykezes masszázs) Győr
- pármasszázs (2 fő) Győr

 


MASSZÁZS GYŐR

Ösztöneinktől vezérelve masszírozni kezdjük testünk fájó pontjait, ha hirtelen megfájdul a nyakunk, derekunk, lábunk, fejünk. A masszázs jótékony hatása mind egészséges, mint betegségben szenvedő embereknél bizonyított! Rendszeres  masszázs alkalmazása évekkel meghosszabbíthatja az emberek életét! Vitathatatlanul javítja a mindennapok életminőségét!

testmasszazs 2A masszázs az orvoslás egyik legegyszerűbb és legrégebbi formája. A Kínai orvosi szakirodalomban már Krisztus előtt 2700 évvel is megemlítik. Hippokratész is, aki a nyugati orvoslás atyja, már az V. században leírta

"egy orvosnak sok mindenben tapasztaltnak kell lennie, de főleg a masszírozásban, a masszírozás képes egy túl laza ízületet megkötni, és egy túl kötött ízületet meglazítani".

Tapasztalja meg Ön is „saját bőrén" a masszázs áldásos hatásait Győrben!

Mert a masszázs hatására a masszírozott területen vérbőség alakul ki, több tápanyagot kap a bőr, a káros anyagok gyorsabban kiürülnek.

Mert masszázzsal sok fájdalomtól megkímélheti magát! Próbálja ki a masszázst Győrben!

Mert jelentősen javíthat a hangulatán, közérzetén, jótékonyan hat az idegrendszerre. A masszázs Győr megnyugtatja, kivédheti a depressziót.

Mert kíméletesen megszabadulhat „izomcsomóitól és izom letapadásoktól". A masszázs Győr jótékonyan hat az izmokra, elősegíti a tejsav elosztását, elősegíti a fáradt izomzat eloszlását, enyhíti a fájdalom és fáradságérzetet, fokozza az izom rugalmasságát, növeli az összehúzódás erejét, erősíti az izmokat.

Mert a masszázzsal a stressz egészség károsító hatásait ellensúlyozhatja.

Mert  a masszázs kedvezően befolyásolhatja vérkeringését, vérnyomását vele. A beteg területen segíti az érhálózat újraépülését, visszaállítja az érfalak rugalmasságát, visszaállítja az erek átjárhatóságát.

testmasszazs 3Mert a masszázs növeli az izületei mozgásszabadságát. Jótékonyan hat a csontjaira. Felgyorsíthatja a vér- és nyirokkeringést, eloszlik a duzzanat, fellazul az összetapadás, az izület visszanyeri egészséges aktivitását.

Mert lelassíthatja az öregedés látható, érezhető jeleit- javítja a teste izomtónusát.

Mert a masszázs az életerő áramlását javítja.

Mert a masszázs mindig nagyon jólesik... Az érintés-simogatás rendkívül fontos minden ember számára, ahhoz hogy fizikailag és érzelmileg is kiegyensúlyozott legyen.

Spóroljon! Bérletkedvezmény masszázsra Győrben: 9+1 masszázs ingyen!


ikonJelentkezzen be most, vagy kérjen visszahívást!

Bejelentkezés - masszázs Győr : +36 30 486-4710

9022 Győr, Árpád út 93. 2. emelet. 10.

(Adósz.:67943528-1-28, Tárh.: www.abplusz.hu)

Megosztás

BEJELENTKEZÉS

Bejelentkezés kezelésekre Győrben

MAGAMRÓL

Relax Time foldal21

KÖVESS MINKET

ORVOSI PARTNER

Komplex belgyógyászati kivizsgálás és szakorvosi konzultációs lehetőség rövid határidővel.

 

Dr. Máté Csongor
belgyógyász

9023 Győr, Sport u. 7.

Telefon: +36703643968

belgyogyaszcentrum.hu

TAPASZTALATOK

Évek óta hátfájással küzdök. Nagyon jó volt a masszázs rá, felfrissültem és már most a második alkalom után érzem, hogy a lapockáimban sokat oldódott a „csomósodás", a hátamban sem érzem a kellemetlen fájdalmas szurkálást. Nyakam nem recseg már annyira, mint minden nap korábban, mozgékonyabbnak, terhelhetőbbnek érzem magam. Szeretnék járni a kezeléseidre, mert a gyomrom már nem bírja a sok fájdalomcsillapítót! Mindenkinek ajánlom, akinek gondja van. Megfizethető áron kellemes környezetben, jó hangulatban, ügyes kezű masszőrnél- kell ennél több?

V. Ildikó

Fiam 15 éves, sajnos gyakran fájt a háta, kezd rossz tartása lenni, pedig sportol is, gerincferdülést állapítottak meg nála. Kéthetente eljárunk hátmasszázsra, mert szeretném megelőzni a súlyosabb fájdalmait. Eddig bevált, sokkal kevesebbet fájdítja hátát Tomi

Köszönettel: Sz.-né Ica

Mindenkinek csak ajánlani tudom a kezeléseket, felfrissíti a testet és a lelket. Igazán barátságos környezetben, jó kezek közt gyógyulhat az ember! Másképp látok mindent a beszélgetésünk után. Köszönöm a tanácsokat is.

P. Alexandra