Bal árnyék
Egészségrehangolva
Kövek

Masszázs hatásai

Szabályozza a vérellátást a szervekben, elősegíti az anyagcserét, fokozza a kiválasztó szervek, vesék működését, a nyirokkeringést, beindítja a méreganyagok kiürülését. A masszázs testileg-lelkileg „áthangolja" szervezetünk működését. Ösztönzi és támogatja a gyógyulási folyamatokat, számos betegség kísérő tüneteit enyhítheti. Javítja az immunrendszer védekező képességét.

masszazs5Gyermekek esetén is használható módszer, személyre szabott célok szerint, pld nyugtatás, fejlődés elősegítése az idegpályák serkentése által.

A fiatalabb, aktívabb életmódot élők esetében- fokozza az izmok-izületek terhelhetőségét, nagyobb sport teljesítményt és jobb fizikai terhelhetőséget eredményezhet.

Az idősebb korosztály esetében- könnyedebb mozgást, nagyobb aktivitást, frissességet ad. Segíti a betegek és gyengélkedők felépülését, valamint oldja a feszültséget. Enyhíti az öregedéssel együtt járó magányérzetet.

Izületi és izom fájdalmakat enyhíthet, megszűntethet. Az állandó stressz izomfeszülést okoz a felső és alsó hátizomzatban és a nyakizmokban. Az érzelmi stressz tovább fokozza az egyébként is megfeszült izmok görcsét. A masszőr a visszatérő fájdalmakat okozó „izomcsomókat" szakszerűen, eredményesen elmasszírozza.

A masszázs során a bőrbe juttatott hatóanyagok táplálják, szépítik a bőrét, rugalmasabbá teszik felületét, a bőr üdeségét, feszességet növeli. Megelőzi a bőr ráncosodását, csökkenti az öregedés és a narancsbőr látható jeleit. A masszázs biztonságérzetet ad, elégedettség, boldogság járja át minden porcikánkat, ami a testen át a lélekig hat. A masszázs alkalmával a szavak ereje is gyógyít, sokkal könnyebben megnyílnak a vendégek ilyen alkalmakkor lelkileg is igénylik a támogatást, bíztatást, meghallgatást.

ikonA testmasszázsról általában

Aki már kipróbálta valamelyik masszázsfajtát, az tudja, milyen csodálatos érzés, amikor egy fárasztó nap végén, vagy épp saját magunknak „jutalomként engedélyezett" szabadnapon, hátrahagyva a stresszt, a kötelező dolgainkat, kikapcsolódhatunk végre és eljuthatunk egy masszázsra!

Ott végigmasszírozzák az embert és felfrissült energiákkal telve térhetünk haza, aztán a pihentető éjszaka után másnap újult erővel

kezdhetjük el a napi teendőnket.

masszazsMindenkinek ajánljuk, próbálja ki egyszer, az élmény felejthetetlen lesz, a hatás pedig maradandó. A masszázstól Ön százszorosan profitál, fittebb és energikusabb lesz a mindennapokban! A fájdalmai, panaszai csökkennek, vagy elmúlnak! A fiatalsága megóvásának csodálatosan kellemes módja. Ha tetszett az élmény és panaszai is csökkentek, Ön is rendszeresen illessze be a masszázskezelést egészsége védelmében! Az Ön jutalma: a nappalok energikussága, az éjszakák nyugalma, rugalmasabb test, kevesebb izületi és izomfájdalom.

Ugye Ön is boldogabb, kiegyensúlyozottabb napokra vágyik? A masszázs az egyik legrégebbi természetes kezelési módja az emberiségnek. A nyugati és a keleti kultúra is kialakította a saját masszázs módszereit. A masszázs mindazoknak alkalmas, akik a napi stressz után töltődni szeretnének, illetve akik szervezetük harmonikus működése érdekében tenni szeretnének.

A masszázs célja

A szervezet egyensúlyának helyreállítása testi és lelki szinten egyaránt. Megváltoztatja a fizikai és érzelmi állapotunkat, érzékenyebbé teszi az embereket a szeretetre! A masszázs welness vagy gyógyászati célokat is szolgálhat.

ikonA masszázs lényege

A különböző testrészek masszázs kezelésével a szervezetben pozitív hatásokat lehet kiváltani. A keleti gyógyászatban a mai napig sokkal nagyobb hangsúlyt kap a masszázs és más természetes módszerek, ők jóval kevesebb gyógyszert szednek.

Az érintés –simogatás létszükséglete az embernek, biztonságérzetet ad, feltölt jótékony energiákkal, örömöt, önbizalmat növel, életerőt ad. A simogatás-érintés hiányában növekszik a belső feszültség, fokozódik az ingerlékenység, a növekvő lelki problémák akár tartós depresszióhoz, immunrendszeri problémákhoz, testi betegségekhez vezethetnek, ami rontja az életminőséget.

Megosztás

BEJELENTKEZÉS

Bejelentkezés kezelésekre Győrben

MAGAMRÓL

Relax Time foldal21

KÖVESS MINKET

ORVOSI PARTNER

Komplex belgyógyászati kivizsgálás és szakorvosi konzultációs lehetőség rövid határidővel.

 

Dr. Máté Csongor
belgyógyász

9023 Győr, Sport u. 7.

Telefon: +36703643968

belgyogyaszcentrum.hu

TAPASZTALATOK

A pármasszázsra iratkoztuk be barátnőmmel, mert minden új dolgot szeretünk kipróbálni. Hangulatos és érdekes szituáció volt, hamarosan újra jövünk hozzátok! Csak ajánlani tudjuk más pároknak is!

K. Péter és N. Mónika

Mindenkinek csak ajánlani tudom a kezeléseket, felfrissíti a testet és a lelket. Igazán barátságos környezetben, jó kezek közt gyógyulhat az ember! Másképp látok mindent a beszélgetésünk után. Köszönöm a tanácsokat is.

P. Alexandra