Bal árnyék
Egészségrehangolva
Kövek

Móksha csepp

ikonLelki eredetű betegségek

12Ön is tapasztalta már, hogy lelki problémái tüneteket, panaszokat, betegségeket okoztak életben?

Ismerkedjen meg dr. Márkus István, szülész-nőgyógyász onkológus, és Bencze Ilona homeopata szakorvos találmányával, a Móksha cseppel, mert nagyon sok pozitív változást hozhat az életébe! A legtöbb ember, ha kicsit „magába néz" érzi, hogy a testi tüneteinek milyen lelki okai vannak. Sokszor egy másik családtag betegsége, halála, egy munkahelyi vagy érzelmi konfliktus, egy stresszesebb időszak után jelez a testünk vagy a lelkünk pld. szorongásos tünetekkel. A negatív érzelmi változások kisebb nagyobb betegségeket okozhatnak.

ikonMóksha csepp – Egy csepp harmónia

Szeretném Önt megismertetni egy olyan magyar feltalálású, homeopátiás módszerrel előállított, a virágszirmok információin alapuló Elixírrel, amely egy cseppben hordozza magában a legteljesebb harmóniát. A napi 10 csepp fogyasztása olyan, mintha egy házi pszichológus lakna otthon, aki a tudatalattinkat és lelki blokkjainkat tisztítja a nap 24 óráján keresztül.

Szeretném, ha Ön is megismerné és kipróbálná a Móksha cseppet. Áldásos hatását Ön is hamar megtapasztalhatja.

05A Móksha  csepp egy szenzációs magyar világszabadalom, amely a lelki blokkok oldásában segít. Ugye, Ön is egyet tud érteni azzal, hogy a legtöbb betegség hátterében lelki blokk vagy akár több is húzódik? Minél súlyosabb egy betegség, annál mélyebb vagy bonyolultabb lehet a lelki háttere. A Móksha  csepp fogyasztásával a fizikai (pl. mozgásterápia, hűtőfürdő stb.) és kémiai szerek (gyógyszerek) mellett a gyógyászatban hozzá tudjuk tenni a természet erejét! A Móksha cseppet egy magyar orvos-pár találta fel, dr. Márkus István, szülész-nőgyógyász onkológus, és Bencze Ilona homeopata szakorvos. A feltalálókat tudományos érdeklődés és személyes indíttatás vezette, valamint arra törekedtek, hogy egy olyan komplex, és szelíden ható Elixírt állítsanak össze, amely a XXI. századi betegségtípusoknak és az e század felgyorsult betegség lefutásának megfelel. És mindezt tudja is a Móksha csepp!

ikonMi a Móksha  csepp?

A Móksha csepp a Bach virágterápián és homeopátiás elven működő komplex, intelligens, információs (rezgés) terápia, mely a betegségek kialakulásáért felelős lelki okokat harmonizálja.

Ma már a különböző módszerek (az akadémikus orvoslástan és a természetgyógyászat) képviselői egyetértenek abban, hogy a betegségek jelentős része lelki eredetű, illetve stressz hatására alakulnak ki (pszichoszomatikusak).

Emiatt lehet a tünetekből következtetni a lelki okokra, a lelki problémákból pedig a fizikai tünetekre.

Tehát a betegségek kialakulása nagyon gyakran:
pszicho – lélek, neuro- ideg, - endokrin – hormon, - immunológia – immunmélypont együttese.

A Móksha  csepp – cseppekbe zárt információ!

 

A Móksha csepp ára: 23 Euró/üveg (az aktuális árfolyammal számolt Ft-ban fizetendő!)
- 4 üveg vásárlása esetén az 5. üveg ajándék
- Regisztráció esetén 4 üveg + 2 üveg ajándék!
Regisztrációját itt megteheti!
Internetes vásárlás esetén hozzá kell még számolni postaköltséget!
Hívjon bátran, személyes tanácsadással segítem Önt!
+36 30 4864710

Megosztás

BEJELENTKEZÉS

Bejelentkezés kezelésekre Győrben

MÓKSHA CSEPP

          Bencze Ilona feltalalo3

            MÓKSHA TV

MAGAMRÓL

Relax Time foldal21

KÖVESS MINKET

ORVOSI PARTNER

Komplex belgyógyászati kivizsgálás és szakorvosi konzultációs lehetőség rövid határidővel.

 

Dr. Máté Csongor
belgyógyász

9023 Győr, Sport u. 7.

Telefon: +36703643968

belgyogyaszcentrum.hu