Bal árnyék
Egészségrehangolva
Kövek

Móksha csepp működése

ikonMiért megoldás az Ön számára a Móksha csepp?

Mert a Móksha csepp hatását lelki síkon kifejtő ún. intelligens Információs Medicina, mely fizikailag hozzáadott összetevő hiánya miatt mellékhatásoktól mentesen oldja vélt vagy valós, múltbéli és jelenbéli stresszeinket, esetleges traumáinkat annak érdekében, hogy felszabadultabban, egészségesebben és örömtelien élhessük életünket

ikonMin alapul a Móksha csepp működése?

A Móksha csepp feltalálói gyógyító tevékenységük – praxisuk – során kb. 13.000 beteggel folytattak mély beszélgetéseket. A feljegyzéseket hosszan elemezték, és megállapították, hogy 64, úgynevezett „archetipikus" élethelyzet létezik, melyek diszharmonikussá teszik a lelki rezgéseket.

Ezek az élethelyzetek lehetnek pl.: gyász, veszteség, féltékenység, bukás, siker, önértékelés, viszály, elfojtás, ellentét, megrekedés, családi viszonyok, félelem, irigység, pánik, depresszió, stb. stb.

A Móksha csepp komplex információival (rezgéseivel) helyreállítja a lélek és a test felborult egyensúlyi állapotát, a szervezet önszabályozó rendszerének harmonizálásával!

ikonMik a legfontosabb különbségek a Móksha csepp és a homeopátiás szerek között?

moksa4Nem monoterápiás, hanem multiterápiás készítmény. A gyártástechnológiának köszönhetően (magas potenciálás ütve-rázással) az információk olyan frekvencián mozognak, hogy a rezgések nem zavarják egymást

Nem a gyógyító határozza meg, hogy a gyógyuláshoz milyen alkati szerre van szükség, hanem az emberi szervezet hangolódik rá, és használja azt a frekvenciát, amire neki szükségese van (intelligens). A homeopátiás alkati szerek egy információs kódot közvetítenek a szervezetnek. A gyógyuláshoz el kell találni az adott betegséghez tartozó információs kódot. A Móksha csepp egy úgynevezett „mesterkód", amelyben 84 információs kód található. Ezekből választja ki a szervezet, hogy neki melyik kód segít megoldani a problémát.

ikonA Móksha csepp jellemzői

ikonEgyszerű

A Móksha csepp használatával hatékonyan elősegítheti a harmonikus lelkiállapotot, az egész szervezet egészséges élettani működését. Mindössze napi 10 csepp kb. 1 dl vízbe téve. 1 üvegcse hozzávetőlegesen 1 hónapra elegendő 1x10 csepp esetén.

ikonCélirányos

A Móksha csepp mindenkinél ott hat, ahol arra a saját szervezetének szükséges, és olyan sorrendben, ahogy arra a szervezetnek szüksége van.

ikonKombinálható

A Móksha csepp nagy előnye, hogy kiválóan alkalmazható más gyógymódokkal együtt. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a virágesszenciák segítik mind a hagyományos gyógyszerek hatását, mind az egyéb természetgyógyászati gyógymódokat.

ikonTermészetes

moksa5A Móksha csepp hozzávalói minden szintetikus anyagtól mentesek, a természet erejét felhasználva, szelíden gyógyítanak.

ikonMellékhatásmentes

A virágeszenciák természetes mivoltából fakadóan a használat során a túladagolás legkisebb veszélye sem áll fenn, és nem okoz semmilyen mellékhatást. A Móksha cseppet bátran szedheti egy újszülött is, és egy 99 éves felnőtt is.

ikonHolisztikus szemlélet

Ennél a terápiánál az egész embert tartjuk szem előtt, nem csupán fizikai tüneteket. A Móksha csepp a kóros állapot kialakulásának gyökereire fordít figyelmet, és nem csupán a fizikai tünetekre hat.

ikonGyógyítás egészben

A virágterápia a fennálló lelkiállapot eredendő okaira koncentrál, és lényegesnek tartja a személyiség különböző megnyilvánulásait az élethelyzetekhez való viszonyulás során, és a lelki megnyilvánulásokat. Az Elixír nem külön-külön kezeli a problémákat, hanem az embert, mint egészet veszi figyelembe.

ikonMinőség

A Móksha csepp nem mennyiségi, hanem sokkal inkább minőségi aspektusokat hordoz.

ikonTámogatás

Mivel a Móksha csepp kizárólag ajánlói rendszeren keresztül juthat el a fogyasztókhoz, ezért mindig lesz valaki, jelen esetben én, akihez Ön kérdéseivel és problémáival fordulhat. Kéthetente hétfőn este Móksha webkonferencia van, ahová otthonról be lehet kapcsolódni, keddenként pedig maga a feltaláló, Bencze Ilona tud személyre szabott tanácsot adni.

ikonMagyar

A Móksha csepp egy magyar találmány. Kis hazánkban találták fel. Legyünk hálásak azért, hogy ezt a nagyszerű terméket elsőként használhatjuk.

ikonA Móksha csepp tudományos visszhangja

1. A Móksha csepp kísérletet tesz az akadémikus és a komplementer gyógyítás összefogására. E cél mellé álltak orvosok, természetgyógyászok, terapeuták, filozófusok, tudósok, gondolkodók (Dr. Domján László, Balogh Béla, Masaru Emoto, Müller Péter)

2. Felkeltette a média figyelmét is ez az új gyógyítási technika: TV, rádió, internet megjelenések

3. Jelenleg 22 országban alkalmazzák a Móksha terápiát.

 

A Móksha csepp ára: 23 Euró/üveg (az aktuális árfolyammal számolt Ft-ban fizetendő!)
- 4 üveg vásárlása esetén az 5. üveg ajándék
- Regisztráció esetén 4 üveg + 2 üveg ajándék!
Regisztrációját itt megteheti!
Internetes vásárlás esetén hozzá kell még számolni postaköltséget!
Hívjon bátran, személyes tanácsadással segítem Önt!
+36 30 4864710

Megosztás

BEJELENTKEZÉS

Bejelentkezés kezelésekre Győrben

MÓKSHA CSEPP

          Bencze Ilona feltalalo3

            MÓKSHA TV

MAGAMRÓL

Relax Time foldal21

KÖVESS MINKET

TAPASZTALATOK

Ilyen élethelyzetekben hatott eddg a leírt tapasztalatok alapján a MÓKSHA CSEPP:

- Ajándékok áramlása
- Asztmás és allergiás vagyok a házi porra
- Bőrproblémák és ekcéma
- Candidás betegség, anyagcserezavar, kezdődő lisztérzékenység, szorongásos emlékek, para reakció
- Életszakasz váltás
- Emberi kapcsolatok javulása
- Fejfájás, migrén
- Félelmek a sötéttől és ekcéma
- Fémallergia | Önbizalom hiánya, belső nyugtalanság családi problémák
- Jobb közérzet és több energia
- Migrén, fertőző betegségek, két agyféltek kapcsolási zavarai
- Moksa Elixír az egész családban
- Nőgyógyászati problémák
- Pánik betegség, mániás depresszió
- Schayermann kór, shebhorreas bőrbetegség
- Sportsérülés
- Teljes testi, lelki információs terápia
- Tüdő problémák, leszokás a dohányzásról

ORVOSI PARTNER

Komplex belgyógyászati kivizsgálás és szakorvosi konzultációs lehetőség rövid határidővel.

 

Dr. Máté Csongor
belgyógyász

9023 Győr, Sport u. 7.

Telefon: +36703643968

belgyogyaszcentrum.hu