Bal árnyék
Egészségrehangolva
Kövek
ikon Talpmasszázs szolgáltatások Győrben
reflexológia

 

- talpmasszázs állapotfelmérés
- stresszoldó, relaxáló talpmasszázs
- méregtelenítő talpmasszázs
- immunműködést fokozó talpmasszázs
- komplex talp reflexzóna masszázs
- bébi és gyermek talpmasszázs

 



TALPMASSZÁZS

A talpmasszázzsal betegségeket előzhetünk meg, vagy a meglévő bajokra használhatjuk kiegészítő kezelésként úgy, hogy nem kell mellékhatásoktól tartanunk és méreganyagokkal megterhelnünk a szervezetet! A reflexológia egyaránt használ öregnek és fiatalnak, nőnek és férfinak. Sok beteg fordul a talpmasszázs módszeréhez.

ikonTalpmasszázsról általánosságban

A gyógy-talpmasszázs kezelés egy ősi gyógymód, mely mintegy 4200 éves múltra tekint vissza.

talpmasszazs1Az 1910-es években egy amerikai orvos Dr. William Fitzgerald fül orr gégész fedezte fel ismét, és magánklinikáján alkalmazta, később könyvet adott ki Zóna terápia címmel. Innen indult el ez a kezelési mód, és mára már meghódította az egész világot. A talpmasszázs kiinduló pontja az, hogy testünk minden szerve összeköttetésben van talpunk különböző felületeivel, ez mintegy 72. 000 idegvégződést jelent, 86 gyógy reflexpontot talpanként, amin keresztül szakszerűen alkalmazva gyógyító folyamatokat tudunk beindítani.

A közvetítőcsatornák az energia pályák. Rajtuk keresztül a talpon bizonyos pontok masszírozásával közvetlenül ingerelhetők vagy nyugtathatók a szervek. Fordított esetben a nyomás által kiváltott fájdalom alapján következtetni lehet az egyes szervek működésbelizavaraira.

Szerveink elhelyezkedésének megfelelően lábunkon speciális mikroterületek (reflexzónák, akupresszúrás pontok) találhatók, melyek ingerlésével (masszázsával) kapcsolat létesíthető az adott zóna és a megfelelő szerv között, és hatást lehet gyakorolni egész szervezetünkre. A kezelés energiaegyensúlyt teremt, oldja a testi-lelki feszültséget.

ikonA talpmasszázs alkalmazható

Vérnyomás szabályozásra, érszűkületre, érelmeszesedésre, visszérre, koleszterin problémákra.

talpmasszazsKrónikus fáradtság, testi vagy lelki kimerültség, fáradékonyság, stressz, idegesség esetén. Szenvedélybetegségek esetén.

Elégtelen agyi vérkeringés, fülzúgás, koncentrációzavar, feledékenység.

Általános rossz közérzet, depresszió, pánik, álmatlanság, feszültség, szorongás.

Epe panaszok, gyomorfájdalmak, puffadás, székrekedés, fekélyes bélgyulladás.

Testsúly problémák, a fogyás alapja a méregtelenítés.

Hormonális problémák.

Immunrendszeri zavarok, gyakori vagy elhúzódó megfázásos eredetű panaszok, légúti betegségek, allergiák.

Láb panaszok, gyakran bedagadó láb, égő viszkető érzés a talpban és a lábszárban. Nehézláb érzés, feszülő érzés a lábszárban.

Zsibbadás, elszíneződés, hideg láb, kéz.

Izületi és mozgásszervi panaszok fájdalmainak enyhítése.

Vese, húgyúti problémák, női-férfi bajok.

Fogamzási nehézségek

ikonTalpmasszázs ellenjavallatai

Lázas állapot, műtétek után, menstruációs ciklus első két napján, szívinfarktus után közvetlenül, pacemaker használata, trombózis gyanú esetén, vérzékenységgel járó megbetegedések esetén, fertőző betegségeknél, akut daganatos betegségek esetén, súlyos pszichés zavarok esetén, lábgombásodás, lábszárfekély.

ikonJelentkezzen be most, vagy kérjen visszahívást!

Bejelentkezés: +36 30 486-4710 Győr

9022 Győr, Árpád út 93. 2. emelet. 10.

(Adósz.:67943528-1-28, Tárh.: www.abplusz.hu)

Megosztás

BEJELENTKEZÉS

Bejelentkezés kezelésekre Győrben

MAGAMRÓL

Relax Time foldal21

KÖVESS MINKET

ORVOSI PARTNER

Komplex belgyógyászati kivizsgálás és szakorvosi konzultációs lehetőség rövid határidővel.

 

Dr. Máté Csongor
belgyógyász

9023 Győr, Sport u. 7.

Telefon: +36703643968

belgyogyaszcentrum.hu

TAPASZTALATOK

Próbáljátok ki Tímea kezeléseit, nem fogtok csalódni! Empatikus, figyel a páciensekre, megbízható szaktudással rendelkezik. A testet a lélekkel együtt kezeli. Nálam felismert és kezelt olyan problémát, mely már egy ideje sok gondot okozott, ugyanakkor utalt olyanra, mellyel szakorvoshoz fordulam és megelőztem egy esetleges betegséget. Köszönöm!

B.né Erzsébet

A kettőnk közti jó kapcsolat feljogosít arra, hogy a nagyérdemű elé tárjam, hogy milyen fontos kapcsolat köt minket össze. Igen ez baráti, de főleg egészségi és lelki kapcsolat. Voltam már jó párszor talpmasszázson - Nála és biztosan állítom, hogy hatalmas szaktudású és megbízható emberrel hozott össze a jó sorsom. Pozitív hozzáállása a dolgokhoz még engem is meglepett és kedvessége már fél gyógyulás. Munkája hathatóságáról annyit, hogy mindenkinek a legnagyobb jóakarattal tudom ajánlani.

Sz. Piros

45 éves vagyok. Fontos számomra az életminőség és az egészségmegőrzés, mindennapjaimban sokat mozgok. Rendszeresen futok, focizok, kerékpározok. Néha fájt futás közben a lábam, azért jöttem el talpmasszázsra. Jólesett a kezelés. Meglepően jó hatása volt a vérnyomásomra is, mert jó az óta minden értékem. Feszültebb időszakaimban volt, hogy 160/95 is volt, most 130/80 fölé sosem megy. Elhatároztam ezentúl rendszeresen eljárok talpmasszázsra, szeretném az elkerülhető problémákat megelőzni.

V. Norbert