Bal árnyék
Egészségrehangolva
Kövek

A TALPMASSZÁZS JELENTŐSÉGE

Minden más gyógymód hatását felerősíti, kiegészíti! A reflex pontokra gyakorolt nyomás felszabadítja a testben végig futó életenergiát. Az energiatorlódást vagy energia hiányt egyensúlyba hozhatjuk. A láb központi kapcsolóhelyet jelent, ahonnan az egész emberi szervezetben távolhatásokat lehet kiváltani. A masszírozás az egész szervezet működésére szabályozó, kiegyenlítő, harmonizáló hatással van. A szervezet öngyógyító erőit mozgósítjuk.

talpmasszazs-jelentosegeSerkentjük a vérkeringést-a sejtanyagcsere felgyorsul, ezáltal a méreg anyagok salakanyagok könnyebben kiválasztódnak. Serkenti a nyirokkeringést, amin keresztül az immunrendszer erősödik. A kritikus helyeken felerősödik, és helyreáll a testnedvek keringése. Ez jótékonyan hat a beteg szervre, testrészre. Szabályozza a vérnyomást. Szabályozza a hormontermelő mirigyek működését.

Fájdalomcsillapító hatású. Lazító, testi -lelki feszültséget oldó hatású. Enyhíti a krónikus fáradtságot, stresszt. Lábpanaszok csökkennek.

Alkalmas állapot felmérésrésre, betegségek kiegészítő kezelésére, és welness kényeztető kezelésként is. Az egészségünk karbantartására és az állapot romlás megakadályozására egyaránt alkalmas, krónikus panaszok esetében is.

Legfőbb haszna: általános salakanyag fellazítás és méreganyagok kivezetése a testből. A méregtelenítés több szerven át végbemegy: a bőrön át, a belső szerveken, májon, a veséken, beleken, tüdőn, érrendszeren át, így eltávolíthatóak a táplálékkal bevitt káros adalékanyagok, a színezékek, gyógyszer maradványok, a nikotin lerakódás, a légszennyezettség káros anyagai, amit a levegővel belélegzünk. Nos ezt mind fellazítja, kiüríti a szakszerű talpmasszázs kezelés.

Javasolt a vérkeringés és az oxigénellátás javítására, minden gyógyulás alapja ugyanis az, hogy oxigén dús friss vért kapjanak a beteg sejtek, és a méregtelenítés után az anyagcsere rendeződhessen sejt szinten, majd szervek szintjén és így tovább az egész szervezet regenerációja beindul.

Egyik szerv funkciózavara hatással van a másik szervre, ha erősítjük, minden erősödik, ha gyengülni hagyjuk a többi szervi működés is gyengül. Ez a természetes gyógyulás törvénye és titka!

Megosztás

BEJELENTKEZÉS

Bejelentkezés kezelésekre Győrben

MAGAMRÓL

Relax Time foldal21

KÖVESS MINKET

ORVOSI PARTNER

Komplex belgyógyászati kivizsgálás és szakorvosi konzultációs lehetőség rövid határidővel.

 

Dr. Máté Csongor
belgyógyász

9023 Győr, Sport u. 7.

Telefon: +36703643968

belgyogyaszcentrum.hu