Bal árnyék
Egészségrehangolva
Kövek

TALPMASSZÁZS KÍNÁLAT

 

ikonTalpmasszázs állapotfelmérés

talpmasszazs3Alapos kikérdezés, 15-20 perc, ezután a talp állapotfelmérése. A láb 86 reflexzónájának átvizsgálásával pontos képet kapunk szervezetünk állapotáról. Ez magában foglal egy talpmasszázst is. Ezt követően egyéni kezelési tervet állítunk össze.

ikonStresszoldó- relaxáló talpmasszázs

Ennél a masszázsnál lágyabb mozdulatokkal történik a kezelés. Leginkább a szeretetmasszázsra hasonlít.

ikonKinek ajánlott a stresszoldó- relaxáló talpmasszázs?

Elfoglalt, stresszes életmódot élőknek. Akik szeretnének belső feszültségüktől kíméletesen megszabadulni, egy kellemes talpmasszázs alkalmával. Akik szeretnék elkerülni a káros mértékű stressz okozta szervkárosodást. Akik előnyben részesítik az alternatív kezelési módokat. Akik kedvelik a talpmasszázst.

ikonMéregtelenítő talpmasszázs.

talpmasszazs4A méregtelenítés az egész szervezet egészséges működésének az alapja, ezért elengedhetetlenül fontos, szinte minden betegség kezelésénél az elvégzése.

ikonKinek ajánlott a méregtelenítő talpmasszázs?

Akik szeretnék elkerülni a krónikus betegségeket. Akik fáradtak, enerváltak, és észrevették, hogy szerveik működése, regenerációja lassúbb, esetleges krónikus betegségnél az állapot súlyosbodását szeretnék feltartóztatni, drasztikus módszerek használata nélkül. Minden gyógyulás alapja a megfelelő sejtműködés. A gyógyulás ütemét növelik a megfelelően méregtelenített „tisztított" szervek és szervrendszerek. A méregtelenített szervezet új erőre kap, így megfelelően tud működni, ellenállóbb a betegségekkel szemben.

ikonImmunműködést fokozó talpmasszázs

Az immunrendszer működése az egész szervezet védekezőképességétől függ, ami szoros összefüggésben van a táplálkozással, a mozgással, a méregtelenítéssel.

ikonKinek ajánljuk az immunműködést fokozó talpmasszázst?

Gyermekeknek, időseknek, felnőtteknek, akik valamely kellemetlen panaszukkal hosszabb ideje küzdenek, akik mindent „elsőként kapnak el" egy közösségben. Akik úgy érzik szükségük van egy általános immunerősítő talpmasszázs kezelésre.

ikonKomplex talp reflexzóna masszázs

talpmasszazs5Általánosságban bevált talpmasszázs mód. Komplex hatékony kezelés, gyermekeknél 30 perc, felnőtteknél 50 perc.

Kezelt reflexpontok:

Vizeletkiválasztó rendszer, idegrendszer, érzékszervek, légző rendszer, emésztőrendszer, nemi szervek, szív és vérkeringési rendszer, nyirokrendszer, hormonrendszer, izületi rendszer, gerinc zónák, vegetatív idegrendszer reflexzóna pontjait.

ikonKiknek javasolt a komplex reflexzónás talpmasszázs?

Akik szelíd módon erősíteni és harmonizálni szeretnék „gyengébb" szerveik működését! Akik természetes regenerációra vágynak!

ikonBébi-gyermek talpmasszázs

baba talpmasszazsGyermekek esetében is biztonsággal, hatékonyan alkalmazható a szakszerű talpmasszázs kezelés, mert ugyanúgy megvan minden reflexpont a kicsik talpán, mint a felnőttek talpán.

Nyugtató, fejlődést elősegítő, immunerősítő, idegpálya stimuláló, gyakori gyermekkori betegségek, allergia, gyulladások esetén ajánlott. Az étvágyat javítja. A fejlődésben megkésett gyermekek számára is különösen alkalmas kiegészítő kezelési mód, mivel végig az idegpályákat stimuláljuk. Talpmasszázzsal a pici korban gyakran előforduló hasfájáson is lehet enyhíteni, de a mozgás fejlődését és a jobb alvást is segítheti. Jót tesz az ekcémával vagy allergiával illetve fül, orr, torokfertőzéssel küzdő gyerekeknek. Segíti a pici szervezete méregtelenítését, így javítja az immunrendszer működését. A kezelés rendkívül hatásos, és a legtöbb gyerek élvezi a talpmasszázs kezelést. Támogat minden gyógyulási folyamatot!

Megosztás

BEJELENTKEZÉS

Bejelentkezés kezelésekre Győrben

MAGAMRÓL

Relax Time foldal21

KÖVESS MINKET

ORVOSI PARTNER

Komplex belgyógyászati kivizsgálás és szakorvosi konzultációs lehetőség rövid határidővel.

 

Dr. Máté Csongor
belgyógyász

9023 Győr, Sport u. 7.

Telefon: +36703643968

belgyogyaszcentrum.hu

TAPASZTALATOK

Tímeát ajánlás alapján ismertük meg. Koraszülött ikergyermekeim vannak, kisfiam mozgásfejlődése jelentősen le van maradva, ezért kerestük fel Timit. Hallottam, hogy a talpreflexológia jó hatással van babákra is, és hogy náluk is használható. A kezelés egyértelmű első pozitív hatása, hogy 6.-8. kezelés után kisfiam teljesen szobatiszta lett, 4 évesen ami sajnos addig nem sikerült. Azóta rendszeresen hetente 1x járunk hozzá, nagyon jó kapcsolat alakult ki közöttünk. Mozgásában, viselkedésében is mindig van egy pici pozitív változás. Kisfiam is szereti Timit, a kezelés alatt sokat beszélgetnek, nevetgélnek, mondókáznak, énekelnek. Kisfiam immunrendszere sokat javult, azóta komolyabb megfázása nem volt, füle sem fáj. Elégedett vagyok a talpmasszázs hatékonyságával, és Timi kezelésével. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki egy megbízható talpmasszőr hölgyet keres Győrben.

P Adrienn.