Bal árnyék
Egészségrehangolva
Kövek

TESTGYERTYA, FÜLGYERTYA KEZELÉS GYŐR

A testgyertya kezelés

testgyertya2A testgyertya használata olyan ősi kezelési módszer, mely a dél-amerikai indiánokról maradt ránk. A gyertyát meggyútjuk, a kiválasztott test pontra helyezzük közvetlenül, pld a köldökbe, így vákuumnyomás keletkezik, és a szívóhatás ereje átnyomja a füstöt a bőrön, bele a bőr alatti szövetekbe, hogy ott a hatóanyagot bejuttatva felvegye a gennyes törmelékeket, szennyeződéseket és kiszippantva kicsapja a gyertya falára. Hatalmas előnye ennek az ősi gyógymódnak, hogy a már rég lerakódott törmeléket, izületi gyülemet is feloldva magával tudja ragadni s a kürtő falára kicsapni. A beteg tünetei csillapodnak, esetenként el is múlnak. Kiegészítő kezelésként alkalmazható.

A testgyertya javallatai

Fájdalmak , anyagcserezavarok, epepanaszok, puffadás, bélrenyheség esetén, fogyókúra kiegészítésére, krónikus fáradtság, alvászavar, koncentrációzavar, migrén, erős fejfájás, nőgyógyászati panaszok, menstruációs görcsök oldására, petefészek problémák, feszült állapot, stressz, idegesség, mozgásszervi panaszok, méregtelenítés segítése, légúti tisztítás, hólyaggyulladás, férfi nemi problémák, ágybavizelés, izületi, reumatikus fájdalmak enyhítése, derékfájás, idegbecsípődés esetén, sok egyéb panasz esetén hatékonynak bizonyult a tapasztalatok szerint.

Fülgyertyázás

fulgyertya1A fülgyertyázás napjainkban is közkedvelt kezelési módszer. A gyertyák ma méhviaszos és paraffinos kivitelben készülnek, egyes fajtáikat gyógynövényoldatokkal, aromákkal itatják át.

A fülbe helyezzük és meggyújtjuk a gyertyát, fehér füstöt láthatunk, mely lefelé halad a gyertyában és beszűrődik a fülbe. Örvény keletkezik, és egy felfelé ható húzóerő lép működésbe. A meleg füst és a vákuum energiablokk oldó, energiacsatorna-tágító, vérellátást javító, nyomásszabályzó, fájdalomcsillapító hatású, felpuhítja a fül belső falát, fellazítja az ott lerakódott fülzsírt.

A vákuumos kürtőhatás a fülben lévő anyag felhúzását idézi elő, ami az üreges gyertya oldalfalaira rakódik le. A kezelés alatt az arcüregek átjárhatóbbakká válnak, a jó "szellőzés" gátolja a baktériumok és váladékaik felszaporodását a meleg, sötét üregekben, ezáltal csökken a gyulladások valószínűsége, könnyebbedik a légzés.

Fülgyertya javallatai

Akut és krónikus nátha, influenza, allergia, orrfolyás, arc- és homloküreg, mandulagyulladás, asztma, fülfájás, fülzúgás, füleredetű szédülés, halláscsökkenés, fejfájás, migrén, idegi problémák, agyérszűkület, köhögés, rekedtség, nyiroködémák, stressz, pszichés labilitás, hiperaktivitás, szaglás zavarok, kivizsgált fejfájás, tarkófájás, nyaki neuralgiák, vérkeringési zavarok, arcidegbénulás

Ellenjavallatok

  • testgyertya1Dobhártya sérülése, perforációja (fülfolyás)
  • Akut gyulladás a fülben
  • Ismeretlen eredetű, kivizsgálatlan fejfájás
  • Daganat
  • Extrém magas vérnyomás
  • Ekcémás, psoriasisos bőrelváltozás
  • Paraffin-, méhviasz és égéstermék allergiaA test és fülgyertyás kezelés időtartama 15-20 perc, gyakorisága a betegség függvényében változó.

Figyelem! Az ismertetett kezelések nem helyettesítik az orvosi kezelést, annak kiegészítéseként alkalmazhatóak. Az orvosa által rendelt gyógyszereket nem szabad abba hagyni, és az orvosi utasításokat be kell tartani.

Megosztás

BEJELENTKEZÉS

Bejelentkezés kezelésekre Győrben

MAGAMRÓL

Relax Time foldal21

KÖVESS MINKET

TAPASZTALATOK

Én is Timit ajánlom ;-) ha kedves, megértő légkörben szeretnél gyógyulni, méregteleníteni... Én nagyon hálás vagyok jó sorsomnak, hogy összeismerkedhettem Vele!

N. Mónika

Én is fokozatosan javulok a lelki gubancaimból. Azt hiszem, a mai találkozónkon előcsalogattad a gyermeki lényemet, én régen kacagtam már ennyit. És igazad volt!! A negyedik kezelésen a páciens már arra sem emlékszik, hogy legelőször miért is jött Hozzád el ;-) Ezzel én sem vagyok másképp...

M. Ildikó

ORVOSI PARTNER

Komplex belgyógyászati kivizsgálás és szakorvosi konzultációs lehetőség rövid határidővel.

 

Dr. Máté Csongor
belgyógyász

9023 Győr, Sport u. 7.

Telefon: +36703643968

belgyogyaszcentrum.hu